Wissenkerke-Oostnol

Oostnol is de derde duikplaats op het lijstje bij Wissenkerke, net zoals zijn broertjes is een mooie duikplaats, maar niet weggelegd voor elke beginneling.

Duikplan

Maximum diepte: 45
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk, voor ervaren duikers
Aanbevolen duiktij: Laagwater

Vanaf de parking is het een eindje wandelen tot aan de punt van de strekdam, daar ga je te water en zwemt uit in het verlengde van de nol. Buig daarna naar rechts af, richting noorden, noordoosten om dan weer langzaam ondieper te komen en het water weer te verlaten aan de punt van de nol. Het is aangeraden om hier enkel met laag water te duiken omwille van de stroming.

Fauna & Flora

Deze duikplaats is op diepte mooi begroeid met sponzen en anjelieren.

Praktische Informatie

Toegangsvoorwaarden - Openingsuren

Kostprijs: Niet van toepassing
Openingsuren: Niet van toepassing

Contactinformatie

Adres: Keihoogteweg, Wissenkerke, Nederland
Contact: Niet van toepassing

Parking

Accomodatie - Vulstation - Eetgelegenheid

Kleedkamers: Niet Aanwezig
Vulstation: Niet Aanwezig
Eetgelegenheid: Niet Aanwezig

Routebeschrijving

Vanuit België neem je de A12 richting Bergen op zoom en daarna de A58 richting Goes. Sla af richting Zierikzee. Daar ga je richting Kortgene/Wissenkerke. Vanaf de N225 neem je de afslag Wissenkerke en rijdt deze weg af tot het dorp. In het dorp aangekomen ga je rechtdoor tot de T splitsing met de Dorpsdijk. Hier ga je rechtsaf tot de eerste weg links net buiten het dorp. Dat is de Keihoogteweg. Deze ga je in en rijdt door tot aan de dijk. Hier neemt de weg een scherpe bocht naar rechts. Je kunt in de bocht parkeren. Rij nog een 300 a 400 meter verder door. Over de dijk zie je hier een strekdam in NW-richting, dit is Oostnol.

Noodassistentieplan

Algemeen noodnummer: 112
DAN Hotline: +39-06-4211-5685
Decompressiekamer: No Data

Coördinaten

niet gekend
niet gekend

Waardering